ERŐ-JÁTÉK

A szerkezettervezés alkotó játék az erővel, geometriával és egyensúllyal.

A Lapidárium Mérnöki Kft. épületek tartószerkezeti tervezésével és statikai szakértésével foglalkozik a magas- és mélyépítés területén. Vállaljuk tartószerkezeti koncepció-, engedélyezési, ajánlati és kiviteli tervek szakági munkarészének elkészítését. 20 éves tervezési tapasztalattal rendelkezünk acél-, vasbeton, fa- és üvegszerkezetek területén.

Munkánkban a tartószerkezet tervezési feladatok friss megközelítésére törekszünk. Meglévő és műemléki épületek tartószerkezeti rekonstrukciós feladatainál a szakmai hagyományok megismerése és tisztelete vezérel bennünket.

Számunkra a tartószerkezet tervezés hasonlatos az órásmesterséghez. Az órák az idővel, a szerkezetek az erővel vannak láthatatlan kapcsolatban. Ez az érzékeny kapcsolat épülhet be az erre nyitott építészeti tervezésbe. A tervezés nem csak minőségben és időben teljesítendő feladat, hanem komoly intellektuális játékra való lehetőség is egyben. Közösségi játék, melynek egyéni jutalma az alkotás öröme, haszna a jó műszaki-gazdasági-esztétikai-ökológiai minőségben megvalósult létesítmény.

Szolgáltatások

Tartószerkezeti szaktanácsadás

Új épületek komplex tartószerkezeti tervezése

Tartószerkezeti szakértés

Műemlék épületek tartószerkezeti rekonstrukciójának tervezése

Független tartószerkezeti tervellenőrzés

Csapat

V. Nagy Zoltán

statikus vezető tervező – ügyvezető, tulajdonos

Dawson Áron

statikus tervező

Fenyvesi Virág

statikus tervező

Parametric

100 Wonders of Parametric World Youtube series is intended to be an interesting journey for engineers to explore how parametric design can extend structural thinking and creative power. Each episode introduces a mini design project solved in Rhino+Grashopper programs.

Kapcsolat

Lapidárium Mérnöki Kft

H-1117 Bp. Bercsényi u. 22b. 5em. 1.

+36 30 509 5667

info@lapidarium.hu

skype: lapidarium.hu